Джастін Лонвейк прокоментував свій дебютний гол за Динамо Київ

Джастін Лонвейк

Півзахисник «Динамо» Джастін Лонвейк прокоментував свій гол у ворота «Олександрії» (3:1) після виходу на заміну.

– Думаю, адаптація проходить добре, з кожним тижнем я покращую свою взаємодію з командою.

– Ти забив через п’ять хвилин після виходу на поле, скориставшись асистом Циганкова. Розкажи про гольову комбінацію.

– Я поборовся за довгу передачу, після чого побачив, що Циганков і Ванат пішли вперед, використовуючи вільний простір. Вітя підняв голову та подивився, віддати пас на мене чи Ваната, і обрав мене. У підсумку вийшов хороший гол.

«Олександрія» показала хорошу гру, але ми маємо концентруватися на тому, щоб здобувати три очки в кожному матчі. Ми багато втратили на початку чемпіонату, тому зараз маємо виправляти ситуацію та досягати стовідсоткового результату.

Ми контролювали гру, коли збільшили перевагу до двох м’ячів. Особисто я почувався упевнено, і суперник вже не створював небезпеки. У моменті з пропущеним м’ячем ми могли б зіграти більш акуратно в захисті, але загалом гра пройшла під нашим контролем.

– Буяльський сьогодні забив свій 9-й гол у чемпіонаті України та є найкращим бомбардиром ліги. Він зараз ключовий гравець команди?

– Думаю, що результативність Буяльського дуже важлива для нашої команди, і позиція, на якій він грає, також є вкрай важливою. Звичайно, він ефективно працює на команду, є її лідером і важливим елементом, – сказав Лонвейк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *