Красиві голи Буяльського та Шепелєва, дебютний м’яч Лонвейка – в огляді матчу Динамо – Олександрія (Відео)

Динамо - Олександрія

У четвер, 10 листопада, у Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського відбувся матч 12-го туру УПЛ, у якому Динамо не зазнало проблем з Олександрією, перемігши з рахунком 3:1.

Господарі поля вийшли вперед уже на 10-й хвилині поєдинку, коли своїм дев’ятим голом у нинішньому розіграші чемпіонату відзначився Віталій Буяльський.

У середині другого тайму Віктор Циганков отримав жовту картку за симуляцію, хоч на повторі було видно, як захисник тримав його за футболку. Примітно, що за п’ять хвилин Владислав Ванат відверто симулював, але суддя пропустив цей момент, хоча форвард уже мав жовту.

А між цими епізодами стався дебютний гол Джастіна Лонвейка за киян. Гравці Динамо втекли в контратаку, Циганков віддав передачу на Лонвейка, який ударом у дотик подвоїв перевагу своєї команди.

Під завісу зустрічі Володимир Шепелєв довів рахунок до розгромного, проте лише через три хвилини вихованець “біло-синіх” Артем Шулянський забив гол престижу олександрійців.

Динамо – Олександрія 3:1

Голи: Буяльський, 10, Лонвейк, 73, Шепелєв, 89 – Шулянський, 90+2.

Динамо: Нещерет – Кендзьора (Караваєв, 84), Забарний, Сирота, Дубінчак (Вівчаренко, 69) – Сидорчук, Шепелєв, Циганков, Буяльський (Гармаш, 60), Кабаєв (Лонвейк, 69) – Ванат (Бєсєдін, 84).

Олександрія: Білик – Мірошниченко, Бондаренко, Бабогло, Цуріков – Демченко, Рибалка (Дришлюк, 78), Калітвінцев (Азагімян, 54), Ковалець (Кобзар, 78), Третяков (Мустафаєв, 88) – Кожушко (Шулянський, 88).

Попередження: Дубінчак, Циганков, Ванат – Цуріков.

Огляд матчу: 

Ця перемога дозволила команді Мірчі Луческу впритул наблизитися до Олександрії, посівши п’яте місце таблиці, поступаючись своєму опоненту лише одним очком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *