Металіст – СК Дніпро-1: прогноз на матч 9-го туру УПЛ

УПЛ

У найближчу неділю, 23 жовтня, в Ужгороді на стадіоні “Авангард” відбудеться центральний матч 9-го туру Металіст – СК Дніпро-1.

Цікавий він буде не тільки через те, що клуби йдуть в групі лідерів УПЛ, а й через те, що літом зі стану “жовто-синіх” до колективу з Дніпра перебралися ряд гравців, а також головний тренер Олександр Кучер і спортивний директор Євген Красніков.

Окрім цього, клуби з Харкова і Дніпра є принципіальними суперниками через протистояння в час “золотих часів” Прем’єр-ліги. Ми робили підбірку їх найкращих зустрічей.

Металіст – СК Дніпро-1: прогноз на гру

Є висока ймовірність, що до Ужгороду з Кошице доїдуть ще декілька легіонерів номінальних гостей. Це дозволить Кучеру повернути в обійму сильних виконавців і виставити бойовий склад.

“Жовто-сині” також демонструють чудову і комбінаційну гру. Єдиний провал стався лише в поєдинку з Шахтарем, тому все це обіцяє досить цікаву гру.

Прогноз: ідеальною ставкою на цю гру ми вважаємо “обидві заб’ють“. Колективи грають в атакуючий футбол, що дозволяє регулярно забивати у ворота противника. Особливо небезпечним у Металісті є Максим Прядун, який зізнавався, що хоче забивати в кожній грі.

Дніпро-1 довгий час вдало грав в обороні, але за останні дві гри пропустив по два голи від Інгульця та Руху, які моменти створюють не так часто, як підопічні Олега Ратія.

Також можна понадіятися, що до Дніпра-1 не повернуться легіонери і поставити Ф (0) на господарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *