Максим Прядун: Звичайно, хочеться забивати у кожній грі

Максим Прядун

25-річний форвард харківського Металіста Максим Прядун прокоментував свій вдалий старт сезону. Нагадаємо, нападник забив 5 голів і віддав 2 передачі у 7 матчах. Він зізнався, що не думав, що так яскраво почне чемпіонат 2022/2023.

“Чи очікував я від себе такої результативності? Ну, як очікував. Звичайно, хочеться забивати у кожній грі.5 голів – це не показник. У Довбика вже 6 голів, у Голанда взагалі божевільні показники.

Бомбардирський план? Не думаю, що коли Голанд заб’є 25 голів, то збере речі і піде додому. Продовжить забивати й надалі. У мене якогось плану немає, просто хочеться забити якнайбільше.

У нашому чемпіонаті важко щось планувати. Під час війни не зрозуміло, чи буде наступна гра. Різні чутки ходили», – сказав Максим Прядун в інтерв’ю FanDay.

В цьому ж  інтерв’ю він виразив надію, що своїми голами зверне на себе увагу наставника збірної України Олександра Петракова. Металіст зараз посідає четверту сходинку в чемпіонаті України. Минулий сезон “жовто-сині” були лідерами Першої ліги, але через війну змушені були відпустити усіх легіонерів і деяких українських лідерів колективу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *