Реал – Севілья: який канал покаже матч 11-го туру чемпіонату Іспанії

Реал - Севілья

У суботу, 22 жовтня, мадридський Реал у рамках 11-го туру іспанської Ла Ліги сезону-2022/23 зіграє на своєму полі з Севільєю.

Поєдинок відбудеться в Мадриді (Іспанія) на домашньому стадіоні “вершкових” Сантьяго Бернабеу. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 22:00 за київським часом.

Наразі Реал та Севілья перебувають у різних положеннях у турнірній таблиці вищого іспанського дивізіону. Мадридський клуб, набравши в дев’яти матчах 25 очок і не зазнавши жодної поразки, лідирує в чемпіонаті, випереджаючи найближчого переслідувача в особі Барселони на три бали. Севілья зараз знаходиться в середині турнірної таблиці Ла Ліги. “Рохібланкос” після десяти поєдинків мають у своєму активі десять пунктів та розташувалися на 11-й позиції.

Реал – Севілья: трансляція

В Україні матч 11-го туру чемпіонату Іспанії в прямому ефірі транслюватиме відеосервіс MEGOGO. Тут поєдинок покаже канал “MEGOGO Футбол 1”. Він також доступний на платформі Volia TV.

Загалом у своїй історії Реал та Севілья провели між собою 171 матч у різних турнірах, враховуючи єврокубкові змагання. Значна перевага у особистих зустрічах на боці мадридської команди: “вершкові” здобули перемоги у 94 поєдинках, “рохібланкос” – у 48, а ще 29 зустрічей завершилися нічийним результатом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *