“Краще поміняти тренера”: Юрій Вернидуб емоційно відреагував на чергову поразку Кривбасу

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб дав оцінку грі 8-го туру УПЛ із «Олександрією», в якій його команда поступилася з рахунком 0:2. Фахівець не виключив своєї відставки з посади.

«У мене вже немає бажання приходити на післяматчеві конференції та щось тут розповідати. Про що розповідати, якщо команда не може забити, не може виграти. Це складно. У мене таке відчуття, що тут є два варіанти. І я завжди беру перший варіант: тобто, тренер поганий, і настав час щось міняти в цьому житті. Всю команду не зміниш, а краще поміняти тренера. Я, тобто, не заслуговую. Мені легше було їздити та допомагати, коли я був на фронті, ніж тут, у «Кривбасі». Якось все це тяжко, я не можу зрозуміти, з чим це пов’язано.

По грі. Ми ані в чому не поступалися. Втім, поступилися лише в одному – не змогли забити, а «Олександрія» забила. У першому таймі суперник мав два «підходи», і один вони змогли забити. Ми ж начебто володіли ініціативою, атакували, але так і не забили. У другому таймі трапилося все те саме. Другий гол забили по суті самі собі: ні, щоб вибити м’яч в аут, а гравець вибиває його на кутовий. Потім йде подача, а де знаходяться два наші центральні захисники – незрозуміло. І нам забиває найвищий гравець «Олександрії» Третьяков, зріст якого 170 сантиметрів.

Що тут ще можна розказати? Сумно. Але треба жити, життя продовжується. Дивитимемося, що далі. Думаю, поспілкуємось із президентом та з керівництвом клубу. У моїй практиці це перша команда, до якої я не можу достукатися, не можу дати результату. Тим більше, що пройшло вже 7 турів. У цьому випадку тренер має брати провину на себе. Я нічого поганого не говорю у бік своїх футболістів. Вони просто футболісти, а за результат відповідаю я як головний тренер команди. З мене насамперед найсуворіший і найсерйозніший попит. Решта – це життя», – розповів Вернидуб після матчу.

Раніше повідомлялося, що «Кривбас» в УПЛ-2022/2023 ніяк не може здобути прем’єрну перемогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *