Олександр Рибка: Звичайно, що рівень УПЛ трохи впав

Олександр Рибка

Капітан харківського Металіста Олександр Рибка розповів, що він думає про нинішній рівень УПЛ, в якому через війну майже не залишилось легіонерів, інформує freezmi.io з посиланням на інтерв’ю футболіста ютуб-каналу SportArena.

“Авжеж, рівень трохи впав, тому що дуже багато легіонерів покинуло чемпіонат. Але це великий шанс для наших футболістів проявити себе, закріпитися на цьому рівні.

Що тут казати. Можна подивитись на Шахтар, який декілька турів зіграв в УПЛ, хлопці зігралися і, як показала практика і матчі з Реалом, дуже гарно виглядали. 

Всі команди стали більш-менш одного рівня. Динамо, Шахтар, зараз СК Дніпро-1 та Ворскла мають гарні склади, а так інші команди одного рівня”, – сказав Олександр Рибка.

Воротар отримав травму в грі проти НК Вереса і найближчим часом не зможе допомогати колективу. 35-річний футболіст в цьому сезоні відіграв 6 матчів і пропустив 10 голів, але шість з них сталися в поєдинку проти Шахтаря, в якому Олександр Рибка відбив пенальті і декілька разів рятував “жовто-синіх”.

Металіст після 7-ми турів йде третім у турнірній таблиці чемпіоната України, маючи в активі 13 очок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *