Манчестер Юнайтед – Тоттенхем: який канал покаже центральний матч 12-го туру АПЛ

У середу, 19 жовтня, в рамках дванадцятого туру АПЛ сезону-2022/23 Манчестер Юнайтед зіграє з Тоттенхемом.

Поєдинок відбудеться у Манчестері (Англія) на історичному стадіоні Олд Траффорд.

Востаннє команди зустрічалися у березні поточного року у рамках чемпіонату Англії. Тоді Манчестер Юнайтед завдяки хет-трику Кріштіану Роналду обіграв суперника (3:2).

Минулого туру “червоні дияволи” на своєму полі не змогли обіграти Ньюкасл (0:0), а Тоттенхем на домашній арені впевнено обіграв Евертон (2:0).

У турнірній таблиці чемпіонату Англії “червоні дияволи” розташовуються на п’ятому рядку, маючи 16 очок після дев’яти турів. Щодо лондонської команди, то підопічні Антоніо Конте йдуть на третій позиції з 23 балами. Майбутній поєдинок буде дуже важливим для команд, адже боротьба за потрапляння до зони Ліги чемпіонів триває з першого туру.

Де дивитись матч Манчестер Юнайтед – Тоттенхем

В Україні центральний матч туру чемпіонату Англії у прямому ефірі транслюватиме телеканал Setanta Sports, доступний як на однойменній ОТТ-платформі, так і інших медіасервісах, що працюють в Україні. Нагадаємо, що саме цей канал було названо офіційним транслятором АПЛ.

Стартовий свисток пролунає о 22:15 за київським часом.

У своїй історії Манчестер Юнайтед та Тоттенхем зіграли 198 разів у різних турнірах, включаючи єврокубкові змагання. На рахунку “червоних дияволів” 95 перемог, у “шпор” – 53, а нічиїх – 50.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *