Валерій Грига: Чи потрапить Металіст в єврокубки – вирішиться після 30 турів

Валерій Грига

Генеральний директор Металіста Валерій Грига прокоментував старт команди у чемпіонаті – після суботніх матчів сьомого туру УПЛ харків’яни йдуть на третьому місці.

— Вітаємо із черговою перемогою. Команда вже знаходиться на третьому місці та у зоні єврокубків. Як ви оцінюєте такий старт клубу в УПЛ?

— Давайте дивитися на речі об’єктивно. Не всі команди зіграли сім матчів, тож ситуація у турнірній таблиці ще може змінитися. До того ж, вийде хтось чи ні до єврокубків, вирішуватиметься після 30 турів, а не після семи. Тому ми маємо багато роботи.

— Проте багато хто перед стартом УПЛ передрікав Металісту боротьбу за виживання…

— Я не став би нікого критикувати чи відповідати на ці претензії. Ці твердження базувалися, з погляду, на об’єктивної інформації. Металіст втратив віце-президента Євгена Краснікова, головного тренера Олександра Кучера. Від нас пішли 10 легіонерів, 14 українських футболістів, тобто по суті ті, з ким асоціювалися успіхи Металіста та Металу в останні два сезони. Але в нас із цього приводу була і є інша думка.

— А наскільки зараз залучений до життєдіяльності клубу президент Олександр Ярославський?

— На 100%. Ми з Олександром Владиленовичем на зв’язку 24/7, він в курсі всіх подій та рішень, що приймаються всередині клубу. Це знають і футболісти, і тренерський штаб, і менеджери”, – сказав він в інтерв’ю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *