Валерій Кривенцов прокоментував результат матчу з ФК Львів

Валерій Кривенцов

Наставник ФК Металіст-1925 Валерій Кривенцов поділився думками від матчу проти ФК Львів (2:2) в рамках 7-го туру УПЛ.

-Я ще до гри казав гравцям, коли ми готувались до матчу, що “Львів” дуже організована команда, з характером і бійцівськими якостями. Ми попереджали своїх футболістів, що буде саме так. Ми зіграли сьогодні за двома схемами, перший тайм нам вдався, двічи забили та створювали моменти, контролювала хід гри.

Коли повели в рахунку, ми трансформували тактичну схему та перейшли на гру у три центральних захисники. Намагались зіграти на результат, але пропустили не обов’язковий гол і ще суперник мав моменти. Мене непокоїть, що ми програємо велику кількість єдиноборств, з таким браком, який був сьогодні, важко розраховувати на які-небудь серйозні завдання. Перший тайм нам у залік, а ось по другому будемо розбиратися.

– Немає розуміння, чому такий слабкий другий тайм?

– Буду розмовляти з футболістами, ми змінили трошки схему, але не всі до кінця правильно виконували, що повинні були робити.

– Ви вже не перший раз змінюєте так схему гри, як вам гра у три захисники? Подобається?

– Є деякі ігри, коли треба переходити на цю схему. Я вирішив, коли вели у рахунку, треба перебудуватися на цю схему. З гравцями ми її відпрацьовували на тренуваннях, але не все вийшло сьогодні. Будемо робити аналіз та ставати сильніше“, – сказав Валерій Кривенцов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *