Дієго Сімеоне розповів, чому не грає Жоау Фелікс, якого Атлетіко придбав за 127 млн євро

Головний тренер мадридського “Атлетіко” Дієго Сімеоне висловився про ситуацію з нападником Жоау Феліксом. Раніше повідомлялося, що португальський футболіст хоче залишити команду через нестачу ігрової практики.

«Буду ясним: я хочу перемагати з Корреа, з Феліксом, з Грізманном, з Куньєю, з Моратою. Реальність така, якою вона є. Зараз, коли рівень гри Жоау впав, грають товариші по команді. Тому що я думаю, що Жоау такий самий футболіст, як Корреа та інші. Як тільки він знову буде у формі на тренуваннях, він гратиме. Потрібно працювати, повертати результативність. Я кажу все, що маю сказати гравцям, у роздягальні, а не тут.

Насправді є тренер, який обирає найкращих, ґрунтуючись на тому, що він бачить. Ви думаєте, що я не ставлю Жоау щоб програвати? Жоден тренер цього не зробить. Фелікс – фантастичний футболіст, і він ладнає з усіма своїми товаришами по команді», – наводить слова Сімеоне Marca.

Раніше повідомлялося, що 22-річний Фелікс, за якого у 2019 році «Бенфіці» заплатили € 127 млн, має намір залишити «Атлетіко», оскільки впевнений, що не зможе стати гравцем основного складу у команді Дієго Сімеоне.

Цього сезону Фелікс відіграв 90 хвилин лише в одному матчі з 11 можливих. Всього в 11 матчах він провів на полі 588 хвилин і відзначився трьома результативними діями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *