Мірча Луческу: Я останні місяці живу в автобусі

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував тяжке становище у лігах румунського та українського грандів – «Стяуа» та «Динамо» відповідно.

Після дев’яти турів «Стяуа» Бухарест йде на 14-му місці чемпіонату, і за прогнозами експертів ризикує наприкінці сезону вилетіти з ліги.

Луческу каже, що гравці команди забули, що вони виступають у складі 26-разового чемпіона Румунії. Також тренер нагадав про тяжку фінансову ситуацію в клубі.

Становище у столичній команді головний тренер киян порівняв із нинішнім тяжким становищем київського «Динамо»:

«Я розумію, бо бачу, що відбувається з моєю командою. Подумки дуже важко мобілізувати гравців, коли вони не мають постійного місця, стадіону, тренувального поля.

Я останні місяці живу лише в автобусі, кожні три дні ми міняємось місцями, це складна ситуація. Я хотів би дожити до того дня, коли це безумство [війна] закінчиться», – цитує фахівця видання GSP.

Нагадаємо, сьогоднішня «Стяуа» була позбавлена всіх перемог історичних перемог та стадіону до 2003 року, оскільки через фінансові проблеми у 2019 році румунський суд ухвалив, що інша «Стяуа» з другого дивізіону є законним правонаступником румунського рекордсмена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *