Сергій Кривцов: У нас з поляками дуже схожа ментальність народів

Захисник Шахтаря Сергій Кривцов розповів, що в Польщі очікує велику підтримку, а також він вважає, що футболісти принесуть більше користі на футбольному полі, а не в окопах.

“Думаю, українська діаспора була в Польщі і до війни, а зараз дуже багато переселенців, тому ми розраховуємо на гарну підтримку. Всі знають, як уряд і народ Польщі допомагають Україні, тому ми сюди приїхали з гарним настроєм. Думаю, що у нас дуже схожа ментальність народів.

А переїзди через кордон – це не страшно, хоча ми і втрачаємо час на відновлення. Ти зіграв гру в УПЛ і потім цілий день їдеш до Польщі. Ти втратив один день, тому що був в автобусі.

Наступний день теж тренери вирішують дати якусь відновлювальну роботу, тому що після такої важкої дороги легко травмуватись. І ось я думаю, що за тиждень у нас через дорогу випадають 2 дні. Це, можливо, не так складно фізично, але це все одно накладає свій відбиток на нашу форму.

Також було багато статей в інтернеті, чому футболісти виїжджають за кордон, якщо вони військовозобов’язані. Та я зараз розумію, що всі спортсмени, які якось можуть прославити Україну, показати, що, не дивлячись на те, що зараз триває війна, ми можемо грати у футбол.

Ми розказуємо людям, що відбувається в нашій країні. І з цієї точки зору це зараз дуже важливо. Тому ми готові їздити на 1000-2000 кілометрів і витрачати час на дорогу, щоб 2-3 людини дізнались, що у нас коїться в країні”, – сказав Сергій Кривцов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *