Геннадій Буткевич: Полісся хоче вийти до УПЛ і боротися з Шахтарем, Динамо, Зорею і Дніпром

Геннадій Буткевич

Під час зустрічі з вболівальниками президент ФК Полісся Геннадій Буткевич поділився своїми враженнями від матчу та озвучив завдання перед командою на сезон.

“Я заходив після матчу в роздягальню і сказав: “Якщо так будете грати, то треба з собою аптечку возити з валеріаною”. А так – взагалі приємно, виграли, старались. Погода трішки не дала можливості проявити себе в технічному плані. Фізично виглядали непогано і результат позитивний“, – сказав президент команди.

В спілкуванні з журналістами Геннадій Буткевич також розповів, що у цьому сезоні перед командою стоять максимальні завдання.

Першочергово – це виграти перше місце, отримати золоті медалі і вийти в УПЛ для того, щоб боротися з вищим дивізіоном, з такими клубами як Шахтар, Динамо, Дніпро, Зоря.

У нас тренерський склад дуже сильний. Хлопці виконують всі вимоги, необхідні для перемоги. Результат видно вже. Поки офіційні ігри в Чемпіонаті не програємо, Winter Cup виграли у такого клуба як Металіст.

Якісна гра – гарний настрій у хлопців. Ну, і в першу чергу усе це для для вболівальників. Ми ж бачимо які люди задоволені, а це принесе нам перемогу і у війні, з таким відношенням до справи”, – сказав Геннадій Буткевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *