Нголо Канте відкинув пропозицію Челсі продовжити контракт

“Челсі” не може домовитися з опорником Нголо Канте про новий контракт.

Переговори про новий контракт із Канте розпочалися ще 2021 року. Попереднє керівництво “Челсі” пропонувало хавбеку контракт за схемою “3+1”, але переговори було зупинено, коли уряд Великобританії наклав санкції на Романа Абрамовича.

Нове керівництво “синіх” у серпні усно запропонувало Нголо новий контракт за схемою “2+1”. На даний момент хавбек не згоден на цей варіант, оскільки хотів би підписати тривалішу угоду, повідомляє The Athletic.

31-річний француз залишить клуб на правах вільного агента наступного літа, якщо прогрес у переговорах не буде досягнутий.

Цього літа «Челсі» уклав контракт за схемою «2+1» з 33-річним нападником П’єр-Емеріком Обамеянгом, а з ровесником Канте Каліду Кулібалі у липні було підписано угоду терміном на 4 роки.

Попередній тренер “синіх” Томас Тухель вважав, що сумніви у керівництва клубу викликає кількість травм, які отримує Канте. Цього сезону хавбек пропустив п’ять із семи можливих матчів «Челсі».

Канте популярний у лондонському клубі, тож із ним хочуть продовжити контракт. А гравець дуже щасливий грати за команду – Нголо був готовий завершити кар’єру в Челсі. Але для цього сторонам доведеться знайти компроміс під час переговорів про контракт.

Зазначається, що за ситуацією, що склалася навколо опорника, стежать два клуби з Англії, а також команди з Іспанії, Німеччини та Франції.

Канте грає за “Челсі” з 2016 року. З клубом він вигравав АПЛ, Лігу чемпіонів, Лігу Європи, Суперкубок Європи, Кубок Англії та клубний чемпіонат світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *