Даріо Срна: Луческу погодився, а я б в житті не перейшов до Динамо

Даріо Срна

Легенда донецького Шахтаря Даріо Срна, який зараз працює директором з футболу в клубі, а під час ігрової кар’єри був капітаном колективу, розповів, що вже звик до того, що Луческу в Динамо, але сами би до київської команди не перейшов би ніколи.

– Вже звикли бачити Луческу у Динамо?

– Давно упокорився з цим. Спочатку це був шок та несподіванка. Ну, людина вирішила – будь ласка. Що тут робити. Я не перейшов би.

– Чи можна порівняти за емоціями із ситуацією з Йовічевічем?

– Я не опускатимуся на цей рівень. Це різні історії. Йовічевіч був у Дніпрі-1 півтора роки, він не був там 16 років чи 12, чи 10. Я б у житті не перейшов у Динамо Київ. Якби я це зробив, то завтра від мене пішла б дружина. Розлучення! Я не ризикуватиму. Щодо Дніпра я вже все сказав як є, не опускатимуся на цей рівень.

Луческу перекреслив свою історію із Шахтарем, на жаль. Уболівальники ніколи не вибачать йому перехід до Динамо. От і все. Я ніколи б у житті не перейшов у Динамо Київ. І я впевнений, що Ярмоленко ніколи в житті не перейшов би до Шахтаря. Вважаю, що це правильно.

Ось я зараз грав товариський благодійний матч із Шовковським. Я впевнений, що він би не перейшов до Шахтаря. Він знає, що я не перейшов би до Динамо. Ми вперше зіграли з ним в одній команді, пожартували. Він дуже добрий хлопець. Ми з ним знали, за що грали“, – сказав Даріо Срна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *