“Для нього це крок вперед”: Даріо Срна розповів, чому Йовічевіч перейшов до Шахтаря

Даріо Срна

Директор донецького Шахтаря по футболу Даріо Срна розповів, як відбувались переговори між клубом та Ігорем Йовічевічем.

“Призначення Йовичевича наробило багато галасу? Так, з нами завжди галасливо. Думаю, люди розуміють, що ми дуже багато футболістів продавали до топ-клубів і дуже багатьох із топ-клубів купували.

Навіть логіка каже, що Шахтар розуміється на паперах. У нас ніколи ні з ким не було проблем. Шум підняв той, кому це було потрібне. Все дуже чисто та дуже прозоро.

У Ігора Йовичевича закінчувався контракт 30 червня – він не пішов за правилом ФІФА. Ми почали говорити з ним про те, чи він готовий приїхати до Шахтаря і стати нашим тренером.

Звісно, ​​для нього це крок уперед. Він погодився. Юристи зв’язалися, зробили свою роботу – і ми його підписали. Все дуже просто. Простіше і бути не може.

Реакція від Дніпра-1? Я сказав, що не реагуватиму на це. Шахтар – це дуже великий клуб, який вже давно грає у Лізі чемпіонів, який продає футболістів Баварії, Челсі, Манчестер Сіті, Манчестер Юнайтед, Боруссії Дортмунд.

Шахтар – справедливий клуб зі справедливими людьми та справедливим президентом. Повірте мені, якщо б щось було не так, то ми ніколи не підписали б Йовичевича. Це не в нашій ДНК“, – сказав Даріо Срна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *