Стало відомо, чому Фарес Балулі не перейде до СК Дніпро-1

Фарес Балулі

Відомий український журналіст Віктор Вацко повідомив, чому СК Дніпро-1 вирішив не підсилювати склад французським півзахисником Фаресом Балулі.

На скільки я розумію, в СК Дніпро-1 не буде Фареса Балулі. В дуже поганій формі перебуває Фарес, дуже багато зайвої ваги у нього. Це не опція для Дніпро-1.

Красніков належить до категорії тих менеджерів, які ведуть роботу трансферну роботу цілодобово. Це не тільки трансфери, а й скаутинг, перемовний процес, це розуміння варіантів того чи іншого гравця, в той чи інший клуб.

Просто не сумнівайтесь, що Красніков має цілий ряд варіантів з запрошенням іноземних футболістів в СК Дніпро-1. Клуб буде активно працювати на трансферному ринку. Команда хоче центрального захисника, правого захисника. По хорошому, там треба на обидва фланги оборони граці. Ну і футболіст атаки“, – сказав Віктор Вацко.

За Металіст в Другій та Першій лізі він відіграв 25 матчів і забив 13 голів. Портал transfermarkt оцінює 27-річного француза в 500 тисяч євро. Він також виступав за СК Ліон, Лілль, Монако, Стандарт (Бельгія) та Ліон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *