“Не оцінюйте всіх львів’ян по цьому гопніку”: Сергій Болотніков відреагував на конфлікт між Козловським та блогером

Сьогодні, 30 липня, Григорій Козловський обіцяв 10 тисяч гривень тому, хто надасть йому адресу блогера Дмитра Городецького, який пожалівся на те, що у Львові багато вивісок українською мовою та агресивно реагують на російську. Своїми думками про це поділився відомий журналіст Сергій Болотніков.

“Нова трешакова історія в нашому футболі

Почалось все з мовного скандалу. Харківський інста-блогер Діма Городецький (103к підписників), який ховається від війни у Львові, різко поскаржився, що львівяни обмежують його право розмовляти російською.

Відео швидко завірусилось – і люди масово та доступно пояснили Дімочці, в чому він неправий. Коротше, стандартна історія, коли не зовсім розумні люди ляпають якусь хєрню в соцмережах, а потім вибачаються.

Але. Внєзапно на цю історію вирішив відреагувати… Григорій Козловський. Спершу він оголосив винагороду 1000о грн за адресу Городецького. А потім записав відео, яким переплюнув інсту-блогера по тупості і дикості. Тут вам і концентрована гомофобія, і абсолютно неприйнятне ставлення до людей з ВІЛ, і якісь вигадані ним українські скрєпи, і зверхність по регіональній приналежності, і феодалізм в чистому вигляді.

Мені соромно, шо Козловський – львівянин. Народ, будьте розумніше і не оцінюйте всіх львівян по цьому гопніку“, – написав Сергій Болтніков у себе в телеграм-каналі.

Ми вважаємо, що зараз не час влаштовувати розбірок між собою, хочеться нагадати, що в країні війна. Засуждення людини по зовнішньому вигляду і приховані погрози – не вихід. А молодому блогеру хочеться сказати, що в погоні за хайпом варто двічі подумати перед тим, як щось зробити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *