“Він з першого дня війни там”: Олександр Панков розповів, де зараз Мілевський

Український футбольний агент Олександр Панков розповів, де зараз знаходиться його екс-клієнт та близький друг Артем Мілевський.

“Він зараз знаходиться в Києві. Він з першого дня в Києві. Ми з ним на зв’язку. Можливо, не так часто як раніше. Він важко переносить цей період, але я повторюсь, я йому говорив: війна важко, війна дуже важко. Але закриватись в собі – це легше всього.

Треба виходити, говорити, показувати, їздити на матчі, тебе багато людей, багато солдатів… Вони, не те що будуть дуже раді бачити, але для них це буде унікальний шанс побачити чувака, якого вони бачили тільки в ютубі чи по телевізору до війни.

Приїхати, чимсь допомогти,  я не знаю, провести якусь лекцію, про щось розказати, трохи з ними посидіти, зняти відео, як вони живуть. У тебе є крутий інструмент (мається на увазі ютуб-канал “Міля” – прим.), який може показати війну очима футболіста, колишнього футболіста. Поїдь на захід України, зіграй матчі, ветеранські ігри, збери людей, в тебе велика аудиторія.

Але, на жаль, у нього дуже важкий моральний стан, тому він зараз не готовий“, – сказав Олександр Панков в інтерв’ю Брутальному футболі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *