“Вони зараз на паузі”: Олександр Панков розповів про долю ютуб-каналів Мілевського та Алієва

Відомий український футбольний агент Олександр Панков, який є дуже близьким другом Артема Мілевського і Олександра Алієва, розповів, що буде з каналами “Міля” та “Кент”, які вели саме гравці екс-збірної України.

“Слухай, так, звичайно, зараз їх каналі на паузі. Канали стоять. Канали мертві? Ні, ми їх оживемо. Я впевнений, ми знайдемо раду цим двом каналам, вони продовжуть радувати наших підписників.

Я займався цими каналами 2-2,5 роки. Ми 2 роки точно були на хорошому рівні. Два кардинально різних канали, з різними концептами, з різними підписниками, з різними філософіями. Вони заходили, але зараз через війну ці канали призупинені.

Хоча я Артему говорив, продовжувати знімати, робити контент, канал може продовжувати гроші. Але він поки не готовий морально і ментально, тому поки що зараз канал стоїть”, – сказав Олександр Панков в інтерв’ю “Брутальному Футболу“.

Станом на 22.07.2022 канал “Кент”, який вів Олександр Алієв, має 73.7 тисяч підписників, а канал Мілевського “Міля” 127 тисяч. Нагадаємо, “срібна” кнопка ютуба дається за 100 тисяч підписників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *