Роман Зозуля розкритикував Віктора Леоненка за його позицію щодо спортсменів з РФ

Відомий український нападник Роман Зозуля, який останній рік виступав за іспанську Фуенлабраду з Сегунди, розповів, що він думає про санкції щодо російських спортсменів, а також висловив своє невдоволення відношенням Леоненка до спортсменів з РФ,

“У кого є російський паспорт – він не має права перетинати кордон своєї вонючої країни. Все. А то санкції ввели, але вони летять в Туреччину, а звідти потім летять в Європу і куди хочуть. Санкції є, але вони їх можуть обходити.

А всіх, у кого є російський паспорт, треба повернути – з Канади, Америки, Німеччини, Англії, Іспанії. А то вони там триндять забагато. Всі хай їдуть до себе додому і до свого президента і сидять там. Стосується всіх.

Те, що спортсменів виключили зі змагань, це навіть не обговорюється. Я бачив інтерв’ю Леоненка про те, що спортсмени не винні. Вибачте мене, а ті, хто помер, винні? Винні наші діти? Жінки, яких зґвалтували? Люди, які залишись без домівок? Російські спортсмени не винні? Та вони п#####и. От і все. Загнати всіх, у кого є російський паспорт в Росію, і не випускати. Тільки так” – сказав Роман Зозуля.

Віктор Леоненко в квітні дозволив собі сказати, що не вважає винним у чомусь спортсменів з РФ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *