Гол Циганкова не врятував від поразки: огляд матчу Антверпен – Динамо (Відео)

Вчора, 15 липня, відбувся товариський матч між бельгійським Антверпеном та київським Динамо.

Антверпен – Динамо Київ – 2:1

Голи:  Янсен, 7, Бенсон, 71 – Циганков, 40

«Антверпен»: Бутез – Пачо, Краснічі, Алмейда, Де Лает – Мійосі (Вермерен, 77), Геркенс (Валенсія, 77), Альхассан, Наінгголан (Скотт, 63) – Бенсон (Фрей, 77), Янсен (Баліквіша, 77).

«Динамо» Київ: Бущан (Бойко, 63) – Дубінчак (Вівчаренко, 79), Забарний (Попов, 46), Сирота (Боль, 88), Караваєв (Кендзьора, 63) – Сидорчук (Андрієвський, 46), Шепелєв – Вербич (Ванат, 46), Гармаш (Шапаренко, 46), Циганков (Антюх, 79) – Супряга (Бєсєдін, 63).

Склад від Мірчі Луческу на цю гру був максимально наближеним до основного, проте «Динамо» власноруч створило собі проблеми, коли вже на 7 хвилині гри захисники дозволили Янсену спокійно пробити в дальній кут із правого флангу штрафного. Відігравати пропущений м’яч за невеликих швидкостей гри було настільки складно, що навіть телевізійна картинка залишила нас поза межами подій на полі на кілька хвилин після цього.

«Антверпен» дійсно вдало захищався, тоді як спроби киян побудувати комбінаційну гру на чужій половині поля ні до чого не призводили. Проте ще до перерви українському колективу зрештою вдалось відігратись шляхом вдалого підбирання перед чужим штрафним від Сидорчука, яке завершилось вирішальним пострілом Віктора Циганкова.

Поперерві на поле з’явились одразу чотири виконавці «Динамо», які б мали допомогти команді здійснювати більший тиск на захист суперників, але зрештою нічого доброго з намірів Луческу пришвидшити гру не вийшло. Навпаки, помилка Дениса Попова на 69 хвилині, коли захисник незграбно спробував відібрати м’яч у Бенсона перед власним штрафним, завершилась пострілом від постраждалого зі стандарту в праву дев’ятку. Денис Бойко тільки-но з’явився на полі, проте вже мусив витягати з сітки дуже симпатичний удар.

Відігратись «Динамо» в цій грі так і не спромоглось, та й навіть справжніх гольових моментів у другому таймі фактично не мало. Додаткові кадрові рішення від Луческу дозволили гостям лише більше тримати м’яч на чужій половині, але на цьому креатив у нападі від них себе вичерпав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *