Сергій Ребров: Переконаний, що з у мене з Ярмоленком не буде проблем в Аль-Айні

Наставник Аль-Айна українець Сергій Ребров відреагував на перехід вінгера збірної України Андрія Ярмоленко до себе в клуб.

” Я б сказав, що він став досить неочікуваним, але я вдячний нашим керівникам за те, що їм вдалося переконати такого кваліфікованого виконавця. З того часу, як я тут працюю, «Аль-Айн» не підписав жодного іноземця віком за 30 років. На думку клубу, такі футболісти їдуть до ОАЕ догравати, в них не вистачає мотивації.

Проте, я переконав у тому, що в Андрія з цим не буде жодних проблем. Поспілкувавшись з Ярмоленком, представники «Аль-Айна» самі все зрозуміли. Для українського футболу це теж подія, адже капітан збірної стане нашим першим зірковим гравцем у місцевому чемпіонаті.

Хто б що не говорив, я вважаю, що тут досить сильна ліга, в якій виступають кваліфіковані легіонери. В основному, це бразильці та аргентинці“, – сказав Сергій Ребров.

Нагадаємо, останні чотири роки Ярмоленко грав за клуб АПЛ Вест Хем. До цього сезон провів у Боруссії Д, а з 2007 по 2017 виступав за Динамо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *