Артем Федецький: Кучер ставив Металісту стиль Луческу

Екс-гравець збірної України Артем Федецький відреагував на перехід Олександра Кучера з Металіста до СК Дніпро-1.

Із Кучером ми перетиналися на футбольному полі: і у збірній України, і в «Шахтарі» грали також один проти одного. То був хороший футболіст.

Щодо його тренерської кар’єри, я вважаю, що він ще повною мірою не заявив про себе. Коли до війни Кучер очолював «Металіст», було цікаво дивитися на його роботу. Він прищеплював команді стиль гри Луческу, що не дивно, адже Олександр більшу частину своєї кар’єри провів у «Шахтарі» та черпав у румунського наставника найкраще.

Цікаво подивитися, як складеться його тренерська кар’єра у «Дніпрі-1». З чуток, там зараз будують амбітний проект. Але особисто для мене це не той «Дніпро», який був раніше, це вже зовсім інший клуб. Думаю, Кучер продовжить працювати у тому ж напрямі, в якому він працював у «Металісті», це буде почерк «Шахтаря».

Найголовніше, щоб ми не втратили наш чемпіонат та молоде покоління українських футболістів. Якщо поставити зараз наш футбол на паузу, потім буде складно його відродити, а тим більше вивести на той рівень, на якому він був у довоєнний час“, – сказав Артем Федецький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *