Сергій Палкін: Сподіваюсь, вболівальники у Варшаві допоможуть Шахтарю успішно виступити в ЛЧ

Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін прокоментував рішення клубу проводити домашні матчі Ліги чемпіонів у Польщі.

«Шахтар», на наш превеликий жаль, поки що не може проводити домашні матчі єврокубків в Україні, тому було ухвалено рішення зіграти поєдинки групового турніру Ліги чемпіонів у Варшаві. Хочу подякувати керівництву «Легії» за те, що клуб пішов нам на зустріч і надав свій стадіон.

Ми дуже сподіваємось на підтримку вболівальників «Шахтаря» та «Легії», поляків і українців, які зараз мешкають у Варшаві й інших містах. Віримо, що чудові умови, забезпечені «Легією», та неймовірна атмосфера, яку створять на стадіоні вболівальники, допоможуть «Шахтарю» успішно виступити в цьому розіграші Ліги чемпіонів», – сказав Сергій Палкін.

Нагадаємо, “гірники” домашні поєдинки ЛЧ буде проводити у Варшаві. Український клуб отримав пряму путівку до групи оскільки на момент зупинки чемпіонату був лідером УПЛ. В минулому сезоні донецький клуб посів останнє місце в группі набравши лише 2 очки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *