Ігор Курило: Металіст-1925 старається грати у футбол, дуже задоволений переходом

Захисник Ігор Курило, який поповнив Металіст-1925 з Агробізнеса, дав коментар прес-службі свого нового клубу.

– Вітаємо тебе з тим, що ти гравцем “Металіста 1925”. Що це для тебе означає, які емоції від підписання контракту з клубом?

– Я дуже задоволений перейти в таку команду, як “Металіст 1925”. Команда Прем’єр-ліги, я до того не виступав у Прем’єр-лізі. Дуже хочу допомогти цій команді досягти поставлених цілей у майбутньому сезоні.

– Розкажи, будь ласка, про себе, як про гравця? На твою думку, які в тебе є сильні риси, як можеш свою гру охарактеризувати? На яких позиціях можеш зіграти?

– Все життя грав на позиції лівого центрального захисника. Свої сильні сторони… Тренер мене побачив, покликав у команду. Він напевно щось у мені помітив. Я дуже радий, що так сталося, що я перейшов сюди.

– Як взагалі у тебе виник варіант з “Металістом 1925”?

– Взимку вже почали до мене телефонувати, ми почали домовлятися. Я вже тоді задумався всерйоз, щоб перейти в цей клуб. Але з “Агробізнесу” мене тоді не відпустили. Хотіли компенсацію, але влітку цей трансфер відбувся і я тут.

– Ти виходив на поле проти “Металіста 1925”, мабуть стежив за УПЛ. Що загалом можеш сказати про цю команду?

– Так, я грав у Першій лізі багато разів проти “Металіста 1925”. Що можу сказати про команду? Це та команда, яка дійсно старається грати в футбол. Не так, що через довгі передачі, а там попереду, як вдасться. А тут кожен футболіст знає за яку зону він відповідає і мені це імпонує, як футболісту. Гра команди.

–  Ти уже деякий час тренуєшся з “Металістом 1925”. Зараз така важка робота.  Але, тим не менше, які твої враження від тренувального процесу?

– Від ранкових тренувань такі собі враження, бо закладається “фундамент” на весь сезон. Бігова робота, звичайно, не є приємною. А вечірні тренування – це вже в задоволення, з м’ячем працюємо. Поки що втягуюся. Думаю, що все буде добре.

– Період від 24-го лютого до того моменту, як ти приїхав на збір “Металіста 1925”, як ти проживав цей період? Чи підтримував форму?

– Я був удома. Вступив у лави місцевої територіальної оборони. Проходив деякі навчання. Форму, як сказати. Час од часу в футбол бігали. А так щоб тренуватися не було часу і навіть бажання не було. Бо така ситуація в країні, ніхто не знає, що буде завтра. Слава Богу, що футбол повертається. Сподіваємося, що чемпіонат проведеться і все буде добре. Російські окупанти покинуть нас.

– Згинуть?

– Згинуть 100%”, – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *