Ісмаїлі: Керівництво Шахтаря повідомило мене, що через мою зарплатню клубу буде важко мене зберегти

Захисник «Шахтаря» Ісмаїлі поділився панами на майбутнє.

«Я спілкувався з «Шахтарем», і вони пояснили ситуацію в клубі, а також розповіли, що неможливо зберегти мій контракт через високу зарплатню. Це зробило можливим мій відхід. Я спілкувався з деякими клубами щодо продовження моєї кар’єри. Сподіваюся, скоро визначусь.

Мені більше подобається європейський ринок, адже я в Європі вже 13 років, але не виключаю роботи в Бразилії. У бразильському футболі є цікаві проекти.

Коли ФІФА санкціонувала тимчасове призупинення мого контракту з «Шахтарем» і відкрила можливість грати за інший клуб на правах оренди, я отримав багато запитів, навіть від бразильських клубів, але я вирішив почекати і не грати протягом цього періоду, тому що думав, що пройшло занадто мало часу.

Війна тільки почалася, і було багато невизначеності. Це був тривалий період без офіційних матчів, була абсолютно нетипова ситуація. Але після першого місяця відпочинку я підтримую форму.

У міру того, як наближалося визначення мого майбутнього, я залучив тренера, з яким працював у «Шахтарі», щоб він допоміг мені підготуватися, але сам, без допомоги клубу», – сказав Ісмаїлі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *