Євген Красніков: Я і Кучер вкладали кошти в Металіст

Віце-президент «Металіста» Євген Красніков повідомив, що він та головний тренер команди Олександр Кучер вклали особисті гроші в клуб.

«Я справді вкладав певні кошти, старався, але не рахую їхню кількість. Кучер також вкладав. Так складалася ситуація, ми почали грати у Другій лізі, а потім приєднався Олександр Владиленович Ярославський. Він справді вклав серйозні гроші. Ярославський вкладає в харківський футбол, це заперечувати не можна. Він прийшов у 2005 і постійно вкладає.

Люди дивляться односторонньо. Іноді треба зрозуміти, що людина вкладає не в ремонт стадіону, а практично відновлює його з попелу. А зараз він прийшов і почав будувати трибуни, з мером домовлятися, купувати нові поля. Поки він був відсутній, тут жодного поля не було для дитячої академії, а зараз ідеальних 14-16 полів.

Ми тільки почали свою роботу в «Металісті», все налагодили, відбулося Євро, а потім раз – і проблеми з владою. Людина вкладає, а завжди щось не те. Тим більше, що Олександр Владленович дійсно любив футбол. Ви знаєте, як він прийшов у футбол. Рінат Леонідович сказав, що треба відроджувати футбол у Харкові.

Це Рінат Леонідович переконав Олександра Владиленовича допомогти Харкову. У місті має бути команда, і він її зробив. Зараз багато говорять про від’їзд Ярославського, але він дав великий поштовх футболу у Харкові. У нас були чудові клуби, працював там, я не був у «Металісті» одразу. Той же «Арсенал» з Другої ліги, «Геліос», «Газовик», зараз – «Металіст 1925».

Донецькому футболу дав поштовх Рінат Леонідович, у Києві – брати Суркіси, а хто дав великий розвиток футболу в Харкові? Звідки взялися Мудрик, Судаков, Лунін? Це все Ярославський», — сказав Красніков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *