Новачок Кривбасу: Мені подзвонив Вернидуб, відповів, що перейду із задоволенням

Новачок криворізького «Кривбасу», захисник Євген Опанасенко дав перше інтерв’ю клубним журналістам у якості футболіста червоно-білих.

– Євгене, як футбольна кар’єра привела тебе до Кривого Рогу?

– Подзвонив Юрій Миколайович, спитав, чи не хочу перейти до «Кривбасу». Ми з ним працюємо разом вже тривалий час. Тому майже одразу відповів, що перейду із задоволенням. Тим паче, «Кривбас» – дуже амбітний клуб, чому ні.

– Які враження від перших тренувань, оновленої команди «Кривбасу»?

– Була дуже велика футбольна пауза, тому, зізнаюсь, наразі нелегко набирати форму. Перші десять днів зборів були не дуже важкими, ми втягувались у процес. Тренери потихеньку будуть нарощувати навантаження, аби до сезону ми підійшли у чудовій формі.

– «Кривбас» – амбітний новачок УПЛ. Розумієте, яка на тобі і партнерах буде відповідальність?

– Прекрасно розуміємо, чого тренер хоче від нас, чого чекає. Ми з радістю поділимось з іншими гравцями нашими знаннями, досвідом. Впевнений, усі разом зможемо допомогти «Кривбасу» виконати завдання на сезон.

– Якщо спрогнозувати: на що може претендувати «Кривбас» в УПЛ після повернення?

– Не хочеться загадувати. Зараз підбирається дуже непогана команда. Тим більше, як я розумію, будуть ще нові гравці. Будемо будувати нову команду та битися за перемогу у кожному матчі УПЛ. Бажаю нашому клубу виступити якомога краще й демонструвати гарну атакувальну гру.

– Які перші слова приходять на думку, коли чуєш… «Кривбас»?

– Історія, атакувальний футбол, дуже гарна міцна команда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *