“Він постійно брехав”: легенда Ліверпуля задоволений відставкою Бориса Джонсона

Екс-захисник “Ліверпуля” Джеймі Каррагер висловився про відставку Бориса Джонсона з посади прем’єр-міністра Великобританії.

«Борис Джонсон брехав про те, що вірить у брексит, лише для того, щоб стати прем’єр-міністром. Він постійно брехав як прем’єр, а тепер його вигнали. Однак нам усім доводиться жити з його найбільшою брехнею – брекситом», – написав Каррагер на своїй сторінці у «Твіттері».

7 липня 58-річний Борис Джонсон публічно оголосив про звільнення з посади прем’єр-міністра Великобританії. Проте він продовжуватиме виконувати обов’язки до моменту, коли консервативна партія вибере нового лідера.

У своїй промові Джонсон відзначив ключові досягнення, назвав «найкращою у світі» роботу, яку йому доведеться залишити, а також висловив упевненість, що йому на зміну прийде лідер, здатний гідно впоратися зі складнощами. Брексит – вихід Великої Британії з Європейського Союзу у лютому 2020 року.

Джеймі Каррагер – легенда Ліверпуля. Він прийшов у клуб у дев’ятирічному віці та провів у ньому всю професійну кар’єру. За плечима Джеймі 737 матчів із «Ліверпулем» та 38 – у складі збірної Англії. У сезоні-2004/2005 він виграв із командою Лігу чемпіонів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *