“Їх буде важко зупинити”: екс-гравець ФК «Металіст-1925» назвав фаворита нового сезону УПЛ

Півзахисник Юрій Батюшин, який кілька днів тому покинув харківський Металіст на правах вільного агента, поділився думками щодо наступного чемпіонату УПЛ.

“Хто фаворит? Важко сказати, поки що команди до кінця не укомплектовані. Хто зможе зберегти колектив, той і боротиметься за високі місця. У цьому плані виділяється Динамо, яке важко зупинити на шляху до чемпіонства.

Багато залежить від того, скільки легіонерів залишиться у Шахтарі. Не виключені й несподіванки. Хтось обов’язково вистрілить. Та сама Олександрія.

Вернидуб лише збирає команду. Важко припустити, що з цього вийде. Щоб давати якийсь прогноз, треба відштовхуватись від складу. Знаючи Вернидуба, можна не сумніватися, що він створить колектив, який даватиме результат.

Перспективи Металіст-1925? Важко припустити. Потрібно дочекатися посилення і від цього відштовхуватися. Валерій Сергійович поставить гру у будь-якому випадку. Команда гратиме у той футбол, який подобається вболівальникам, а отже, буде результат. Легко з Металістом 1925 року нікому не було і не буде“, – сказав Юрій Батюшин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *