Колишній капітан Динамо зацікавив віце-чемпіона Франції

Колишній капітан київського Динамо Домагой Віда близький до переїзду у Францію. Ним цікавиться віце-чемпіон Ліги 1 Марсель.

Про це пише турецький інсайдер Екрем Конур у себе в твіттері. Віда зараз перебуває у статусі вільного агента, його контракт з Бешикташом завершився 1 липня.

“Провансальців” досвідчений центрбек приваблює тим, що може також закрити обидва фланги в обороні. Також велику роль грає те, що нещодавно “біло-голубих” очолив Ігор Тудор, який не проти бачити в колективі свого співвітчизника.

До Бешикташа Домагой Віда приєднався в січні 2018 року в якості вільного агента. За “орлів” в чемпіонаті Туреччини відіграв 137 поєдинків і відзначився 15 разів.

До цього хорват п’ять років грав за київське Динамо. “Біло-сині” купили його у Динамо Загреб за 5 мільйонів євро. В УПЛ забив 10 голів у 104 матчах. Деякий час був капітаном команди. Загалом з киянами виграв двічі чемпіонат України, двічі Кубок і одного разу Суперкубок. Також повідомлялось, що 34-річним гравцем збірної Хорватії цікавиться новачок Серії А.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *