Екс-гравець збірної України: Луческу – лідер, який об’єднав Динамо

Екс-гравець збірної України, а нині спортивний директор рівненського НК Верес, В’ячеслав Шевчук поділився думками про роботу Мірчі Луческу в київському Динамо.

Великий актив Динамо – це Луческу. За останні два роки Динамо відновилося, почало показувати чудову гру, результати, Ліга чемпіонів з’явилася. Зараз війна, Луческу перший, хто об’єднав команду та допоміг родинам футболістів з евакуацією.

У такі складні моменти ми одразу бачимо, хто є хто. Він мені декілька раз телефонував, питав, чи потрібна евакуація моїй сім’ї. Це лідер, який об’єднав Динамо у такий час. Це показує його статус“, – сказав В’ячеслав Шевчук.

Нагадаємо, Мірча Луческу прийшов до “біло-синіх” літом 2020 року. При ньому команда в перший рік виграла УПЛ, Кубок України та Суперкубок, а також дійшла до 1/8 фіналу Ліги Європи. З 2004 по 2016 рік румунський спеціаліст тренував Шахтар. Майже всі ці роки в складі “гірників” був і В’ячеслав Шевчук.

Також іменитий наставник за кар’єру працював в Динамо Бухарест, Рапід Бухарест, Реджані, Брешії, Інтері, Галатасараї та Бешикташі. Певний період був головним тренером збірної Румунії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *