Команду тренує екс-гравець Реала та Ліверпуля: став відомий клуб, з яким Металіст проведе наступний спаринг

Металлист

Вчора, 1 липня, харківський Металіст зіграв товариський матч з представником турецької Суперліги Істанбулом. На жаль, український клуб поступився.

Наступник суперником буде ще один представник елітного дивізіона Туреччини. Як повідомляє сайт karamanhabercisi.com, Антальяспор запланував на 7 липня гру з новачком УПЛ.

Клуб з Анталії в минулому сезоні набрав 59 очок і фінішував на сьомій сходинці в турнірній таблиці. Наприклад, Істанбул набрав на шість очок більше і став четвертим.

Антальяспор сьогодні, 2 липня, святкує своє 55-річчя від дня заснування. Особих титулів клуб не має. В 2000 та 2021 році “скорпіони” виходили до фіналу Кубка Туреччини, а в 1982 та 1986 році вигравали Першу лігу.

На контракті в клубі є добре відомі українським вболівальникам Луїс Адріано та Фернандо, які встигли пограти за Шахтар. Виступає за клуб і росіянин Фьодор Кудряшов, але турецький клуб навряд чи буде його задіювати в грі проти Металіста.

Тренує Антальяспор Нурі Шахін. Йому всього 33 роки. На початку 10-х, виступаючи за Боруссію Д, він був одним з найталановитіших хавбеків Європи, але надалі його кар’єра пішла на спад, хоча і встиг пограти за Реал та Ліверпуль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *