Вернидуб і Хомченовський пояснили, чому перейшли до Кривбасу

Віталій Вернидуб та Дмитро Хомченовський підписали контракт з Кривбасом з Кривого Рогу. Вони дали перші коментарі клубній прес-службі.

У мене випав шанс попроцювати з моїм батьком (Юрій Вернидуб очолив команди трохи більше тижня тому – прим.). З ним довго спілкувались про це і я погодився”, – сказав Віталій.

Ні секунди не думаючи, я відповів “так”. Перемовини бул десь близько хвилини. Ціль тільки одна – досягти тільки найвищих місць”, – сказав Дмитро Хомченовський.

Ми чітко дотримуємось того, що намітили”, – коротко резюмував директор клубу Володимир Баєнко в коментарі для ютуб-каналу команди.

В останньому сезоні УПЛ Хомченовський зіграв за Зорю у 14 матчах. На рахунку Вернидуба 12 зустрічей. Обидва футболісти вже грали за Кривбас. “Червоно-білі” раніше підписали захисника Тимура Стецькова, півзахисників Андрія Понєдєльніка й Тимура Корабліна, а також нападника Дениса Устименка.

Кривбас останній раз в УПЛ грав в сезоні 2012/2013. Тоді команда набрала 43 бали і посіла 7-ме місце, відставши від єврокубкової зони на шість очок. Через брак фінансів літом 2013 команда припинила існування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *