Офіційно: Кривбас підписав двох лідерів луганської Зорі

Футбольний клуб Кривбас Кривий Ріг, який в цьому сезоні буде грати в УПЛ, оголосив про перехід до колективу двох лідерів Зорі з Луганська. Новачками стали захисник Віталій Вернидуб та Дмитро Хомченовський.

Перехід підтверджено офіційно прес-службою команди з Кривого Рогу. Нещодавно команду очолив іменитий український спеціаліст Юрій Вернидуб, який є батьком для Віталія.

Варто зазначити, що 34-річний Вернидуб та 32-річний Хомченовський уже були гравцями ФК Кривбас. Бек також грав за Металург Запоріжжя та азербайджанську Габалу. В минулому сезоні за луганчан відіграв 12 матчів в УПЛ. Повідомлялось, що він може перейти в одеський Чорноморець.

Хомченовський за кар’єру змінив більше клубів. Він виступав за Олімпік Донецьк, Понферрадіну (Іспанія), та Ягеллонію (Польща). В минулому чемпіонаті провів 14 матчів.

Кривбас в минулому сезоні посів друге місце в Першій лізі. Команда з Кривого Рогу останній раз грала в еліті українського футболу ще в сезоні 2012/2013. Для клуба це вже 5-й та 6-й новачки. Раніше клуб підписав захисника Тимура Стецькова, півзахисників Андрія Понєдєльніка й Тимура Корабліна, а також нападника Дениса Устименка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *