СК Дніпро-1 повідомив, що легіонер клубу буде грати в Польщі

Іспанський нападник СК Дніпро-1 Марк Гуаль, який після війни перейшов на правах оренди до польскої Ягеллонії, і наступний сезон проведе в цьому клубі.

Це підтвердив офіційний сайт української команди. Марк грав за клуб з Бялостока з березня. За цей час він провів 7 матчів та забив 3 голи. Ягеллонія посіла 12 місце серед 18-ти команд Екстракляси.

Іспанець лише взимку перебрався до СК Дніпро-1, уклавши контракт на 2,5 роки та провівши збори. Через війну він ще не дебютував за клуб в офіційних поєдинках.

Першу частину сезону 25-річний гравець відіграв в іспанському Алькорконі із Сегунди. На його рахунку 1 гол у 14 іграх. Ним також цікавилася польська Вісла, але футболіст обрав український клуб.

Марк Гуаль подавав великі надії. Зараз портал transfermarkt оцінює форварда в 400 тисяч євро, але влітку 2017 року його ціна становила – 1,5 мільйона. Провів 3 матчі за молодіжну збірну Іспанії.

Виступав за Еспаньйол, Жирону, Сарагосу, Севілью-Б та Реал Кастілью. Загалом у Сегунді відіграв 145 зустрічей, у яких забив 31 гол та віддав 10 асистів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *