“Повна маячня”: колишній генеральний директор Зорі не вірить у обстріл Кременчука армією РФ

Колишній генеральний директор луганської Зорі Сергій Рафаїлов висловив досить дивну думку про обстріл ТРЦ “Амстор” у місті Кременчук, Полтавської області.

Український футбольний журналіст Гліб Скрипченко у своєму фейсбуці розмістив пост, де поділився своїми думками про сьогоднішню трагедію і назвав РФ країною-терористом.

Черговий акт геноциду українського народу з боку росіян. Так, це дуже важливо уточнювати: не тільки путіна та російської армії, а всіх, абсолютно всіх росіян. Незалежно від їхніх політичних поглядів та інших уподобань. Винні вони всі. Без виключення.

Це черговий злочин росіян, які цьому не соромляться радіти. Злочин нації-терориста з країни-терориста. І ніколи, ніколи таке не можна забувати і пробачати“, – написав Гліб.

В коментарі до нього прийшов Сергій Рафаїлов і піддав сумнівам версію України. Журналіст йому відповів коротко, але зрозуміло.

Сергій Рафаїлов працював у луганському клубі з 2009 року. Покинув команду в березні 2020 року. Після цього переїхав на територію РФ. Він уже не вперше у себе в соціальних мережах заступається за владу і армію країни-агресора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *