Микола Васильков розповів, на яку суму Шевченко закупив ліки для “Охматдит”

Відомий український журналіст Микола Васильков на початку війни активно пішов у волонтерство. Він розповів, яку допомогу йому і його однодумцям надавали відомі українські футболісти.

“У нас було дуже велике замовлення медикаментів від клініки «Охматдит». Я його перекинув Андрію Шевченку. Там були дуже серйозні препарати і він за півтора місяці їх зібрав. Він підключив благодійні організації Мілан, італійський банк медикаментів.

Зрештою Шевченко передав медикаментів десь на 400 тисяч євро. Його тоді не було у Києві. Я йому казав, що давай вручимо замовлення клініці, коли приїдеш. Він сказав: «Ні, це ж треба терміново!». В «Охматдиті» були всі задоволені, сказавши, що це вперше повністю реалізували їх запит, а не давали те, що погано лежить.

Хто ще допомагає? До нас приїжджає Ващук. Він 22 дні просидів у підвалі у Гостомелі. Влад активно спілкується із переселенцями, вони обмінюються досвідом, фотографуються з ним. Окрім нього, ми почали активно залучати інших футболістів.

Розвантажувати продукти часто приходять: Яшкін, Погорілий, Селін, Бутко, Свидерський, Лисицький. Дуже багато людей просто не бажають світитися.

Едік Цихмейструк нам скидав гроші. Слава Кернозенко рази три надсилав по п’ять тисяч гривень. За зібрані гроші ми вивозили хворих на пенсіонерів за кордон. Також ці гроші йдуть на медикаменти та продукти“, – сказав Микола Васильков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *