“Клуб не платив зарплату, але не вважаю, що вони мені нічого не винні”: екс-гравець Вереса – про стан команди в останні місяці

Дмитро Махнєв, який вчора полишив НК Верес, розповів про ситуацію в клубі після початку війни.

По-перше, клуб не зробив жодної конкретної пропозиції особисто мені. По-друге, я особисто для себе вирішив, що хочу змінити клуб, змінити обстановку і щось нове спробувати.

Клуб не робив пропозицій щодо контракту до останнього дня, коли я сам цю новину не побачив, не було нічого конкретного. Мені казали, що почекати треба, нічого не пропонували конкретного і не казали точно, що розривають контракт.

За 23 дні лютого дали зарплату, хоч у всіх ЗМІ кажуть, що закрили повністю лютий, але це насправді не так.

Потім за березень дали взагалі мінімальну якусь частину, яку вони теж подали як частину зарплати, але насправді це була навіть не половина мінімальної зарплати. Грубо кажучи, можна сказати, що вони закрили те, що недодали за лютий.

Тому я вважаю, що за часи війни ніхто нічого не платив. Заборгованості нема. Ми ж розуміємо, що війна і про якісь заборгованості нема рації навіть говорити. Тим більше, на початку березня клуб надіслав нам усім папери про зупинення контракту. Тому залишалося сподіватися лише на людські риси, але ніхто нічого не платив“, – сказав Дмитро Махнєв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *