Володимир Шаран: Ситуація в країні не сприяє запрошенню легіонерів

Наставник Миная Володимир Шаран розповів про заплановані навчально-тренувальні збори команди для підготовки до нового сезону УПЛ.

24 червня ми плануємо переглядовий збір для потенційних новачків. Ми хочемо зібрати їх на тиждень, щоб визначитись, хто залишиться з нами на початок основного збору команди. Збір розпочнеться першого червня в Ужгороді. Там хороші є умови та безпечно. З 31 липня по 12 серпня ми плануємо виїхати до Хуста чи іншого міста на другий збір.

На селекційному зборі ми переглядатимемо українців. Ситуація в країні не сприяє запрошенню легіонерів. Вони бояться приїжджати. У нас було три іноземці у команді. Під питанням зараз лише Ловро, який попередньо дав згоду повернутися. Решти у команді не буде.

Враховуючи фінансові можливості «Миная», ми робитимемо акцент на гравців з Першої та Другої ліги. Думаю, що до нас приїдуть на перегляд 15 футболістів“, – зізнався Володимир Шаран.

Нагадаємо, що Володимир Шаран прийшов у ФК Минай у зимову паузу минулого сезону. Через початок війни росії проти України, команда так і не провела жодного офіційного матчу під його керівництвом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *