Ще один на вихід: бразильский клуб зацікавився хавбеком Шахтаря

Після початку вторгнення путінської армії в Україну легіонери масово покидають наш чемпіонат. Черговим футболістом, який замінить клуб, стане вінгер Шахтаря Педріньйо.

У Бразилії кілька клубів хочуть купити Педріньйо, але для донецької команди найвигіднішою є пропозиція від Атлетіко Мінейро. Про це повідомляє Fala Galo.

Зазначається, що бразильський клуб хоче взяти Педріньйо в оренду без обов’язкового права викупу. Переговори між командами продовжуються. Сам футболіст хоче повернутись до Бразилії.

Раніше повідомлялося, що інтерес до бразильця виявляли Вулверхемптон, ПСВ, Атлетіко, Сан-Паулу та Аль-Айн, який очолює український тренер Сергій Ребров.

Нагадаємо, що Шахтар придбав півзахисника влітку минулого року у Бенфіки за 18 мільйонів євро (другий за вартістю трансфер в історії клубу після Бернарда).

У сезоні 2021/2022 Педріньйо провів 18 матчів у всіх турнірах, в яких забив чотири голи і віддав три асисти. Контракт гравця з гірниками розрахований до 30 червня 2025 року.

Після виїзду з України у зв’язку з початком повномасштабної війни бразилець повернувся на батьківщину, де почав підтримувати форму в клубі CSA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *