“Машину розібрали на запчастини”: гравець ФК Маріуполь – про своє майно в місті

Лівий захисник ФК Маріуполь Петро Стасюк розповів, що з його майном та речами, які лишились в Маріуполі, коли він відправився на збори з клубом до Туреччини.

Винаймав квартиру на правому березі, ближче до центру. Моїй квартирі пощастило. Буквально нещодавно спілкувався із господарем. Він сказав, що будинок уцілів, а квартира не розкрита. То було тиждень тому. Як зараз, не знаю – там щодня все змінюється.

У мене один костюм залишився, все інше – там. Усі цивільні речі, які купував, залишилися у Маріуполі. Машина теж лишилася. Nissan Qashqai. Його, можна сказати, вже нема.

Розібрали на запчастини. Машина стояла на клубній базі. Я намагався домовитись, щоб її вивезли, але не встиг. Спочатку вона була цілою, тільки скло було розбите. Потім зняли колеса.

Через час зняли кришки капота та багажника, вийняли сидіння. Усі, що можна було забрати на запчастини, забрали. Залишилося одне кермо. Але машина це таке. Ще заробимо, купимо нову. Головне, що всі близькі живі-здорові“, – сказав Петро Стасюк в інтерв’ю FanDay.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *