“Клуб знімав готель, зараз допомагає фінансово”: гравець ФК Маріуполь – про життя в Туреччині

Гравець ФК Маріуполь Петро Стасюк розповів про те, де його застав початок війни, а також зізнався, що клуб фінансово підтримує його і по сьогоднішній день.

“Так, так і лишився. 24 лютого ми якраз були в аеропорту, збиралися повертатися до Маріуполя, але нас розгорнули, бо місто почали бомбити. З того моменту так і сиджу тут. Дружина та донька приїхали до мене. Винаймаємо житло в Сіді, де проходив наш останній збір.

Ні футболісти, ні керівництво не розуміли, що відбувається. Усі були в шоці. Клуб підтримує нас весь цей час. У цьому плані не може бути жодних претензій. Клуб знімав для нас готель, а зараз продовжує допомагати фінансово. Футболістів ніхто не покинув.

Перші дні після початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну ми продовжували тренуватися доти, доки деяким гравцям шукали інші клуби. У кого з’являлися якісь варіанти, одразу виїжджали у найм.

Чи були пропозиції? Конкретних пропозицій не було“, – сказав Петро Стасюк.

27-річний захисник грав за Скала (Стрий), Балкани, Минай, а з 2020 року виступав за ФК Маріуполь. На його рахунку 1 гол у 42 матчах за “чайок”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *