“Він патріот і порядна людина”: Олександр Алієв заступився за Ярослава Ракицького

Колишній півзахисник київського Динамо та збірної України Олександр Алієв, який зараз перебуває у ЗСУ, розповів про допомогу з боку екс-захисника Шахтаря Ярослава Ракицького.

“Він молодець. Я скажу одне. Насамперед він розірвав контракт. Це вкотре. Той самий Андрюха Воронін, не гравець, а помічник тренера  поїхав.

Не я набрав Ярика, а його друг агент Максим набрав і запитав, чи потрібно щось. Я сказав, що для нашої групи потрібні два дрони. За дві години він мені передзвонює і каже: «Ярик дав добро. Він тобі вже завтра привезе дрони». Потім сам Ярик мені написав. Я йому подякував. Сказав: «Ярику, дякую тобі велике від усієї нашої групи і від мене особисто».

Він одразу відповів. Запитав, що ще треба. Я сказав, що більше нічого. Я чудово знаю, говорив із тим же Максимом, що Ярик дуже хоче їхати сюди до Києва та йти воювати. Я говорю, що в нього є ще два-три роки, нехай він заробляє гроші і отримує задоволення від улюбленої справи.

Він був і є патріотом цієї країни. Його критикували, що він гімн не співає та руку на серці не тримав. Але це його особисте. Був виклик – він приїжджав. Його випускали – він грав. Він радів, коли ми вигравали і засмучувався, коли програвали. Це патріот своєї країни та порядна людина“, – сказав Олександр Алієв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *