Чорноморець креативно презентував Євгена Селіна в якості свого новачка (Фото)

Одеський Чорноморець креативно підійшов до оголошення першого новачка клубу у міжсезоння.  Ним став Євген Селін. “Моряки” традиційно для себе зробили оригінальне фото за допомогою фотошопу.

“Одже, з часів радісних новин для команди узимку дещо змінилось: до України завітали непрохані оркські сусіди, всі легіонери поїхали з країни, деякі українські футболісти також не залишились у команді. Але є й гарні новини!

По-перше, Україна переможе.  По-друге, у Чорноморці залишився головний тренер Роман Григорчук, який у цих непростих умовах знов береться за справу – зібрати міцну команду наново. І ми в нього віримо????????

А ось і перше поповнення у команді Романа Йосиповича – Євген Селін! Новобранцем його не назвеш, адже Євген є досвідченим гравцем – свого часу виступав за національну збірну України, причому відзначився забитим м’ячем в першій ж грі.

Євген, як лівий захисник, буде допомагати нашій команді у найближчі два роки. Побажаємо йому успіхів у цьому“, – сказано в повідомленні прес-служби одеситів.

34-річний фланговий захисник є вихованцем алчевської Сталі. Грав за Металіст, Ворсклу, Динамо, Платаніас, Астерас, МТК, а останнім його клубом була Десна. Євген Селін відіграв за збірну України 15 матчів і забив 1 гол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *