Президент Кривбасу: Вернидуб – це ідеальний варіант тренера в усіх сенсах

Сьогодні, 21 червня, ФК Кривбас оголосив про прихід до команди на посаду головного тренера Юрія Вернидуба. Президент команди Костянтин Караманіц поділився своїми думками щодо його запрошення.

Мабуть, в нинішній ситуації – це ідеальний варіант головного тренера в усіх сенсах. Його досвід – це саме те, що зараз необхідно Кривбасу, а його громадянська позиція повністю сходиться з нашою. І хоча наша співпраця з Юрієм Миколайовичем, як з тренером, починається тільки сьогодні, наша взаємодія на фронті почалася майже з перших днів війни.

Так сталося, що він захищав країну саме на Криворізькому напрямку: мабуть, це також знаково. Я обіцяю, що і надалі ми разом продовжимо допомагати ЗСУ аж до нашої перемоги над російським агресором», – наголосив президент клубу Костянтин Караманіц в коментарі прес-службі.

Своїми емоціями від його призначення поділився і віце-президент клубу Артем Гагарін.

Крім основних обов’язків Юрій Миколайович допомагатиме клубу у його активній волонтерській діяльності. «Разом з генеральним партнером клубу, компанією «Рудомайн», починаючи з 24 лютого, ми активно допомагаємо місту, тимчасовим переселенцям і нашим бійцям по всій лінії фронту. Новий головний тренер – фігура знакова, і я зараз не тільки про футбол, а й про його патріотичну позицію.

Навіть формат оголошення Юрія Миколайовича у якості головного тренера був обраний не випадково, адже пісня «Допоможе ЗСУ» – теж є одним із символів нашого героїчного протистояння. До речі, окрема подяка хлопцям Chico & Qatoshi за те, що спеціально для нашого клубу записали ексклюзивний варіант цього треку», – наголосив віце-президент клубу Артем Гагарін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *