“Багаче ніхто не став”: Євген Красніков прокоментував фінансові можливості Металіста

Віце-президент харківського Металіста Євген Красніков розповів про стан справ у харківському клубі.

“Я зараз сиджу в офісі на Металісті, ми тут. 20 хвилин тому таке прилетіло. Не знаю, куди, але здається, що поряд. Щось вибухнуло.

Металіст зараз перебуває на зборах у Туреччині. Приїхали всі хлопці із тих, хто був. Залишилось, щоб доїхали Романюк та Федорів. Команда тренується, вже визначено товариські матчі. Триває підготовка до сезону.

Війна ще раз показала, що ми не помилилися. Як у професійному плані, так і у людському. Кучер усіма задоволений, із задоволенням працюємо. Може, навіть підключатимемо молодих хлопців, 2006 року. Не відразу як основні гравці, але пробуватимемо, розвиватимемо. Школа ж наша працює, традиції треба продовжувати. Ми випускаємо непоганих футболістів.

Я щодня спілкуюсь із Ярославським. Ярославський – президент клубу. Я з ним усе обговорюю. Управлінням клубу зараз займаюсь я: спонсори, трансфери. Ви ж розумієте, що таке запас міцності Металіста? Хто такий запас міцності “Металіста”? Це Олександр Владиленович Ярославський. Іншого нічого ніхто не вигадав. Він запевнив мене, що все буде гаразд.

Так, звичайно, фінансування, можливо, буде не в тих обсягах. Усі розуміють, що війна нікого не залишила… Багаче точно ніхто не став“, – сказав Євген Красніков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *