Еміл Карас: Я і Луческу сумували за Україною

Помічник Мірчі Луческу в київському Динамо Еміл Карас розповів, хто з легіонерів клубу бажає повернутись до “біло-синіх”, а також зізнався, що він дуже хотів повернутись до України і підтримує ідею з проведенням матчів УПЛ не за кордоном.

“Я не в курсі. Наскільки я знаю, Кендзера та Вербич хочуть повернутися. Ми їх уже вважаємо майже своїми. Але як буде, які там контракти – я не знаю. Але знаю, що вони хочуть повернутися до команди.

Містер такий, що йому нічого нікому не треба доводити. Він усе довів своїм професіоналізмом багато років. Він повернувся робити свою роботу. Ми сумували за нашою базою, Україною.

Моє бажання – повернутися до України та грати в Україні. Але складно давати прогнози, адже ситуація може змінитися за день чи тиждень. Усім хочеться грати в Україні, за своїх уболівальників, а не мотатися і хитатися Європою. Це важко“, – сказав Еміл Карас.

Кияни через місяць стартують в кваліфікації Ліги чемпіонів. Суперником буде віце-чемпіон Туреччини Фенербахче. Матчі пройдуть 19/20 і 26/27 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *